Politika zasebnosti

Varovanje osebnih podatkov
Busko.si zagotavlja, da bo vse podatke, ki nam jih na kakršenkoli način posredujete, brezpogojno varovali ter ravnali z njimi v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR).
Katere podatke zbiramo
Ko pošljete mail na [email protected], prejmemo vaše Ime Priimek ter e-poštni naslov, torej podatke, ki omogočajo morebitno nadaljnjo komunikacijo.
Busko.si lahko preko spletne strani v anonimizirani obliki zbira tudi piškotke/podatke, ki jih uporabi za boljšo uporabniško izkušnjo. Več o piškotkih in njihovih nastavitvah si preberite na strani Piškotki.
Rok hrambe osebnih podatkov
Posredovani osebni podatki se shranjujejo in uporabljajo le toliko časa, kolikor je to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili obdelovani. Lahko tudi zahtevate, da vaše osebne podatke izbrišemo iz baze. V tem primeru bomo v 15 (petnajstih) dneh ustrezno preprečili uporabo vaših osebnih podatkov.
Kako varujemo vaše osebne podatke
Zagotavljamo, da vaših podatkov ne bomo pod nobenim pogojem uporabili brez vašega privoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon za potrebe nacionalne varnosti, obrambe, javne varnosti, preprečevanja, razkrivanja, odkrivanja in preganjanja kaznivih dejanj ali kršitve etičnih norm idr.
Posredovane podatke bomo uporabili izključno za potrebe pošiljanja zahtevanih informacij z vaše strani. Zagotavljamo, da osebnih podatkov ne bomo zlorabili ali kako drugače kršili vaše zasebnosti. Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.
Vedno posredujemo zgolj vsebine in informacije. Nikoli ne zahtevamo občutljivih osebnih podatkov (npr. številke kreditnih kartic ali drugih podatkov), ki bi lahko bili zlorabljeni s strani spletnih kriminalcev. Spletna stran www.busko.si gostuje na varnem spletnem strežniku.
Vaše osebne podatke uporabljamo izključno za zgoraj opisane namene in jih ne tržimo ali posredujemo tretjim osebam.
Pravna obvestila
Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnem portalu www.busko.si so last Busko.si.
Odgovornost
Spletno mesto www.busko.si ne odgovarja za točnost in ažurnost podatkov. Vsekakor se trudimo, da so karseda pravilni in ob morebitnih napakah, o njih obvestimo podjetje LPP d. o. o., ki nam podatke posreduje.
Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo, dodamo ali odstranimo vsebino iz spletnega mesta. Spletni obiskovalci objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.
Kontakt
V kolikor želite dodatna pojasnila v zvezi s politiko varovanja osebnih podatkov na spletnem mestu www.busko.si, nam lahko pišete na [email protected]